Met de AVRO

“Met Jeroen van Koningsbrugge.”
“Oen van Koningsbrugge?”
“… Jer…”
“OEN VAN KONINGSBRUGGE!! HAHAHA!!! HEEEEE JEROENTJEEEE!!! Met de AVRO hey!! Heeh haha, hee, hee. Ben blij dat je moeder zo goed is hersteld haha.”
“Wat? Waarvan?”
“Die tumor! Die verwijderd was!”
“Wat? Welke…”
“JAAAAAAA JIJ JEROENTJE!!! KANKER UIT D’R KUTJEEEEEEEEHHH!!! Hahaha nee, geintje, nee even sereneus, Jeroen. Die sketch. Die kan echt niet.”
“Mijn…”
“Ja die ja. Die is kut. En er komt geen kanker uit floepen, om het maar even zo te zeggen. Dat snap je zeker wel he.”
“Kut…”
“JA KUT JA! HAHAHAHA! DAT IS DIE SKETCH!! Haha ben blij dat jij van ons twee er tenminste niet omheen draait Jeroentje!! Die hete brei!! Haha nee, maar sereneus. Die sketch is echt niet grappig genoeg voor al het stof dat hij mogelijk zal doen opwaaien. Wij zijn beter dan dat, Jeroentje. Grappig or DIE, Jeroentje.”
“Van…”
“Ja van Allah en God die gaan boksen. Allah geblokt want je mag hem niet afbeelden. Was dat sereneus bedoeld??”
“Seri…”
“Ja tuurlijk begrijp ik het. Beetje makkelijk scoren. Meer belegen dan de kopkaas die Gerard Reve 100 jaar geleden in die ezel achterliet. Je bent een komiek, van Koningsbrugge. Dat is een vak! Ik begrijp het wel, jij ziet een Wilders de Koran hernoemen naar het “Grote Boze Kuthoofddoekenboek” hup alle moslims boos, en jij denkt: ja nou ik weet niet wat je denkt. Maar ik vind het LAF van Koningsbrugge. En lui. En dat weet jij ook.”
“Ma…”
“Wij zijn de AVRO. Wij waaien alleen stof op met echt fucking grappige WAARDIGE shit. En als je die open moslimdeur intrapt nou dan beter doe je het als een contingent Israelische Special Forces met Palestijnse kinderen alvast aan de bajonetten gespietst hahaha!AHAHAHAA!”
“Het w…”
“Jajajaja. We zaten al te denken hoor, jouw salaris voor je te verdienen. Jezus nemen, Allah nemen, ranzige buttseks met elkaar waardoor ze van en in elkaar zwanger worden en zichzelf als een soort van tweekoppig monster baren dat uiteindelijk opium aan kleine kinderen dealt. Paus die masturbeert op de achtergrond, bomgordelterrorist blaast dat hele zooitje op. Nieuwe spin aan oude ideologie, maar het is ook kut, he, van Koningsbrugge? Gedaan, gedaan, gedaan. Wat moeten wij nou met jou. Dat vroegen we ons af. Echt. We zaten aan die tafel, te denken, godverdomme van Koningsbrugge. Wat moeten we nou met jou. Je zadelt ons op met een zaadloze kakmop, en wij mogen die zooi weer opruimen. De dode hoer der kutmoppen, in JOUW HOTELKAMER, van Koningsbrugge. Goed. Sereneus. Damage control. Nieuwe spin, ook makkelijke deur, maar net iets minder vaak ingetrapt. NET, van Koningsbrugge. Dus laat ons dit niet nog eens doen. Wij sturen een persbericht uit. Jij hoeft niets te doen. Jij houdt gewoon je paardenbek, van KONINGSBRUGGE. JE DOMME PAARDENBEK. Wij gaan zeggen, “Nee, wij vinden die sketch te kut om uit te zenden.” Wij, de AVRO, gaat zeggen dat hij “Niet grappig genoeg was”. Voor de AVRO. Vanaf daar maakt de mop zichzelf wel. Gelukkig zijn moslims niet de enigen in dit kutland die met hun keistrak gespannen anus omhoog gepresenteerd staan janken om onze kriebelende kleine pink. Kunnen we nog een beetje lachen. Ga jij maar mooi zitten zijn, samen met die andere fluim. Hoe heet dat figuur eigenlijk?
“…”
“Interesseert me niet, van Koningsbrugge. Waarom zou dat me in godsnaam interesseren. Of in allahsnaam, allahverdomme. Wat een lol hebben we nu he, van Koningsbrugge? Allah, allah, allah. Piemel piemel kut. HA. HA. HA. Van Koningsbrugge. Klop klop.”
“…”
“KLOP KLOP VAN KONIJNSBUTTPLUGGE.”
“.. Wie… is daar?”
“Je moeder.”
“… Je moeder… wie…?”
“JE MOEDER DOVE KUTKWARTEL!! HAHAHAHA IN D’R REET!!! LATERRRRRRR VAN KONINGSBRUGGE!!!”
*tuutuutuutuut*

7 Reacties

  1. Ik hoop inderdaad dat hij het leest en dat hij dan denkt.. Yes, voor deze debielen ga ik lekker nog vaker op tv komen en lekker nog minder van iedereen aantrekken dan dat ik al deed. Mislukte eikels zijn jullie. Wat hebben jullie nou in je hele leven bereikt? Niet veel he? Wat heeft Jeroen bereikt? meer dan jullie he? Jaloers zeker? Nou wees gerust.. Ik denk niet dat hij heel lang zal wakker liggen van dit misselijkmakend stukje gescheld. Jeroen is top en brengt tenminste een beetje humor op tv. Kan je van jullie niet zeggen. Amateurs

    1. I dunno dude… Hij heeft wel erg harde humor die ten koste gaat van veel gekwetste mensen zonder echt grappig te zijn. Dat vind de AVRO, tenminste.

  2. is dit echt serieus???? kom op zeg er zyn hondduizenden humorloze Nederlanders en jullie gaan degene die echte humor hebben te ligge fucken ZIELIGE, IRRI, LEVELOZE mensen!! Ik denk dat hij er geen seconde van wakker zal liggen en inderdaad Jeroen heeft meer bereikt dan alle leveloze mensen die dit make bijelkaar!!!! stelletje jaloerse eikels!! en dan is het meest zielige nog wel dat jullie zijn moeder nog wat liggen te focken dat is alleen voor leveloze!!!!!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *