BREKEND: Nipplegate vrouw Lange Frans

BREKEND NIEUWS

“Wij onderbreken dit programma voor een ingelast extra nieuwsbericht. Vandaag is bekend geworden dat bij Danielle Frederiks-van Aalderen, vrouw van “lange” Frans Frederiks, op de leeftijd van 27 jaar een van haar borsten uit haar badpak is geschoten. Het is nog niet bekend waarom zij een badpak aan had op het fatale moment. We gaan over naar onze correspondent Graat van Texel, live op twitter. Graat?”

Graat: “…”

“Graat?”

Graat: “… Je bent moeilijk te verstaan, ik….

“Graat? Kan je me versta…”

Graat: “Ja? Luid en duidelijk. Het is een oorverdovend kabaal hier op twitter, waar de tweets om de seconde lijken in te slaan als bommen.”

“Graat, wat weet jij van de situatie rond …”

Graat: “Wat?”

“… Danielle Frederiks-van Aalderen? Haar borst zou uit een… Kan je me verstaan?”

Graat: “Ik versta je luid en duidelijk. De tweets vliegen in het rond. Danielle Frederiks-van Aalderen schijnt op een bepaald moment, 15 uur geleden, een tweet te hebben verzonden die bericht deed over een “tiet” die “verloren” is, ondanks het feit dat zij een “badpak” droeg in plaats van een “Inieminie bikini”.”

“Hoe heeft “Lange” Frans Frederiks hier op gereageerd Graat?”

Graat: “…. Dat is onbekend, het is een chaos hier, tweets zijn overal. Ik zal het onderzoeken.”

“Bij ons in de studio zit Professor Carl Twanblad. Professor Twanblad, heeft u theorieën over hoe dit heeft kunnen gebeuren?”

Prof. Twanblad, handend vouwend: “Er is natuurlijk vooralsnog weinig nieuws naar buiten gekomen. Weinig om een gedegen analyse op te kunnen bouwen.”

“Dat begrijp ik. Maar zijn er theorieën?”

Prof. Twanblad, gevouwen handen onder zijn neus houdend en snuivend: “Veel is mogelijk. Het is een triest feit dat vele zwembaden niet zijn gebouwd op borsten binnen te houden.”

“Ook in een badpak?”

Prof. Twanblad sluit zijn ogen en knikt.

“… We krijgen nieuws. Live bij het zwembad staat onze correspondent Carl Roepbroekhuizen. Carl? Carl?”

Carl: “Goedendag. Ik sta hier, live, bij het zwembad waar Danielle Frederiks-van Aalderen haar borst uit een badpak zou zijn verloren. Meneer Scheentjes, u was er bij op het noodlottige moment?”

Dhr. Scheentjes: “Ik was gisteren in het zwembad, ik trek graag baantjes.”

Carl: “Heeft u wat gezien?”

Dhr. Scheentjes: “Nou, ik trok baantjes. Maar ik weet niet goed hoe Danielle Frederiks-van Aalderen eruitziet.”

(Carl laat foto zien)

Dhr. Scheentjes: “Oh ja. Nou er zijn natuurlijk veel mensen in het zwembad. Ik trek veel baantjes, misschien keek ik toen net niet. Wel jammer hoor, leuke vrouw.”

“Bedankt Carl. Terug naar de studio waar we nieuwe ontwikkelingen hebben. Graat? Graat?”

Graat: “… Volgens mij doet de microfoon het nie… Hallo?”

“Graat? Kan je me verstaan Gra…”

Graat: “Luid en dui… wat? Hallo?

“Gra…”

Graat: “Ja? Ja hallo? Ik versta je luid en duidelijk.”

“Graat, er zou nieuws zijn van twitter.”

Graat: “Jazeker, “Lange” Frans Frederiks heeft gereageerd. Hij heeft het bevestigd. Het zou op de glijbaan zijn gebeurd. Er is ook gespeculeerd door “@Trotsetm” dat de oorzaak zou liggen bij haar “Enorme tieten”.”

“Professor?”

Prof. Twanblad: “Het is vaak gebleken dat enorme borsten een grotere kans hebben uit een bikini te schieten, zeker op een glijbaan.”

“Ook uit een badpak professor?”

Prof. Twanblad, zuchtend: “In deze tijd verbaast niets me meer. Dat is de fatsoenskloof, ziet u.”

“Hoe heeft Danielle Frederiks-van Aalderen gereageerd op de speculatie over de omvang van haar boezem Graat?”

Graat: “….”

“Graat, hoe…”

Graat: “Danielle Frederiks-van Aalderen heeft gezegd dat … Wat? Hallo? … Dat de omvang “Best meevalt”, gevolgd door een zogenaamde knipoog-smiley. Naar alle waarschijnlijkheid bedoelt ze hier mee te bevestigen dat zij inderdaad, ik quote, “Enorme tieten” heeft.”

“Heeft Geert Wilders al gereageerd?”

Graat: “… Geert Wilders heeft gemeld dat hij de gulden terug wil, en beschuldigt de SP van “eurofilie”. Ik neem aan dat kamervragen zullen volgen.”

“Professor? Wat is uw commentaar?”

Prof. Twanblad: “Het is duidelijk dat Wilders terug wil naar de tijd waarin borsten nog in badpakken bleven. Dat is zijn conservatieve aard. Dat hij dit denkt te bereiken met de gulden terugbrengen is natuurlijk volstrekt belachelijk.”

“Dus wij moeten accepteren dat borsten maar uit badpakken floepen? Bij wijze van spreken?”

Prof. Twanblad, geïrriteerd: “U legt mij woorden in de mond. Daar ben ik niet van gediend. Wilders is een fascist.”

“Bij ons zit ook Maurice de Hond. Maurice, jij hebt een spoedpeiling gehouden?”

Maurice: “Jazeker.”

“Wat is de invloed van dit incident op het aantal zetels van de PvdA?”

Maurice kijkt op de Excel-grafiek achter hem: “Zoals je kan zien is de PvdA na dit incident twee zetels er op achter uit gegaan. Dit is te wijten aan het gebrek van daadkracht bij de partij. De kiezers schijnen Geert Wilders toe te juichen met zijn prompte commentaar. Op de vraag “Hoe belangrijk is het “nipplegate”…”

“Nipplegate?”

Maurice: “Het incident wordt het nipplegate-incident genoemd, verwijzend naar de zichtbare tepel van de zus van Michael Jackson en Justin Bieber tijdens de superbowl van 1972.”

“Ah.”

“Dus op de vraag “Hoe belangrijk is nipplegate in het volgende kiesprogramma van de PVV en zou u alsnog de foto willen zien mocht die openbaar gemaakt worden” antwoordde bijna 76 procent met “Ja”. Dat is statistisch gezien natuurlijk een geweldige overwinning voor Wilders en het moraal van Danielle Frederiks-van Aalderen, natuurlijk.”

Graat: “…Hier op twitter worden we begraven onder tweets, links en rechts om ons heen worden… Wat? Oh. Sorry.”

Maurice: “Op de vraag “Zou u willen weten hoe het ondergoed van Danielle Frederiks-van Aalderen ruikt, en zo nee, zou u alsnog de informatie tot u nemen mits gepresenteerd” reageerde 46 procent met “Ja”, 23 procent met “Ja mits” en 11 procent met het opensnijden van de eigen polsen.”

“Bedankt Maurice de Hond en Professor Twanblad. Dan volgt nu reclame, blijf kijken voor verdere updates.”

5 Reacties

  1. Verbijsterend , een booby trap, zijn er gewonden?
    Slachtofferhulp voor de omstanders?

    ( prachtig uitgewerkte scène..!)

  2. Dit is geen stukje, dit is een tijdsbeeld. Ik geloof dat ik zelfs Beatrix even voorbij zag komen. Jammer dat de inzendtermijn van de blogparel al verstreken is. Erg leuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *