PVV geen ‘One-Trick-Pony’ vindt Wilders

VAN ONZE VERSLAGGEVER UIT DE TOEKOMST – De heer Wilders heeft zich in harde bewoordingen uitgelaten over de kritiek van de heer Roemer van de Communistische Partij dat “Wilders zich alleen bezig houd met de islam.” Wilders verwijst naar de afgelopen winter, waarin hij voorstelde alle Nederlanders een vrije dag te geven als er een Elfstedentocht zou worden gehouden. “Wat doet Roemer voor de Nederlanders?” vroeg Wilders zich af en liet een veelzeggende stilte vallen waarin hij.

Vervolgens sprak hij over andere voorstellen waar de PVV momenteel aan werkt. Zo pleitte hij voor gratis extra supermarktbonuszegels. “De bonuszegels van Wilders”, genoemd naar het tientje van Lieftinck, als lastenverlichting voor de “door Griekenland en haar pooier Europa financieel verkrachtte Henk en Ingrid.”

Verder vond hij dat “Alle Nederlanders gratis een ijsje zouden mogen ontvangen als de temperatuur boven de 30 graden komt. Het is tijd om de Nederlander in de kou te zetten,” vind de leider van de PVV, eraan toevoegend dat er “Natuurlijk controle moet zijn dat de werkeloze islamieten niet zullen profiteren van deze beloning voor hardwerkende Nederlanders.” Hij heeft Kamervragen gesteld waarom Rutte weigert onderzoek te doen naar mogelijkheden deze ijsjes te distribueren. Op opmerkingen van Groenlinks dat “Deze onzin” veel te duur was reageerde Wilders dat “De linkse fascisten maar eens moesten stoppen met de global warming mythe propageren”
Groenlinks was vervolgens “Sprakeloos” vanwege de “Manier waarop (Geert Wilders’ brein) functioneert”.

“De PVV is er voor de normale Nederlander in alle opzichten,” ging Wilders verder, de Communistische Partij verwijtend dat ze “Klakkeloos” akkoord gingen met het “Vernietigen van de hypotheek aftrek” terwijl de PVV er “Keihard voor had gevochten” dat in het uiteindelijke akkoord over de uitfasering van de hypotheek aftrek elke Nederlander met een hypotheek tenminste een stickerboek zou ontvangen, met een gratis sticker bij elke aflossing zodat “Langzaam het stickerboek van de Nederlanders gevuld zou worden met stickers van grote verzamelwaarde.” De stickers zouden afbeeldingen bevatten van de hoogtepunten uit de Vaderlandse Geschiedenis, en beestachtigheden begaan door Moslims.

“Wij werken momenteel aan een wetsvoorstel dat voorziet in Nederlanders niet alleen een vrije dag te geven bij de volgende Elfstedentocht,” concludeerde de heer Wilders, “maar ook een gratis, oer-Hollandse UNOX muts. Wij zijn al in gesprek met UNOX over de financiering. Wij willen laten zien aan de burger, kijk, de PVV doet dingen voor jullie, de PVV is er voor jullie. De PVV, kan ik zeggen, is de enige partij die zich momenteel niet bezighoud met de totale uitverkoop van Nederland.”

3 Reacties

  1. Hm. Het heeft inderdaad wel wat, die veelzeggende stilte waarin hij. Eigenlijk wilde ik daar nog wat aan toevoegen, namelijk ‘waarin hij een cassettebandje met krekelgeluiden aanzette’. Toch maar vanaf gezien, omdat ik dan teveel mijn stempel op het stuk zou zetten en het was toch echt een Kippfestje. Zo zie je maar weer.

  2. Er is een liedje van Prince waarin een chick aan hem vraagt of die gay is. “That took me by surprise,” zingt hij dan, “Didn’t know what to.”
    En dan zie ik die kleine mafketel voor me, met die gitaar voor hem, handen omhoog in het “kweetniet” gebaar. Heel goed! Ik vind dat het hier ook moet blijven staan.
    Normaal gesproken heb ik er de schurft aan als mensen mijn zorgvuldig geconstrueerde foute zinnen gaan lopen slopen door ze goed te maken, maar hier wilde ik eigenlijk zelf nog om redactie vragen omdat serieuze tonen… Nou ja… Niet mijn sterkste kant zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *