Business Letter: VERTROUWELIJK

Max!

Zoals gisteren besproken met jou en Kittekat, heb ik een business letter gemaakt voor de Arabische investeerder Majid Saif Al Ghurair. Het is natuurlijk geweldig dat de man mij gevonden heeft op LinkedIn en dat hij blijkbaar zeer geïnteresseerd is in ANY business voorstel. Voor de goede orde sluit ik even een screenshot van het originele Linked In verzoek van hem aan mij bij, anders is de helft van de redactieleden weer niet goed geïnformeerd en krijgen we het zoveelste oeverloze gelazer tijdens de komende vergadering. Ik ben daar wel klaar mee eigenlijk.

Het zal sowieso nog wel een gezeik zijn over wie wel of niet mee mag. En wie er nou eigenlijk allemaal in die Executive Board zitten. Voor we afreizen moet hier duidelijkheid over zijn!!!

Ik denk dat het belangrijk is dat we deze mail in elk geval vertrouwelijk behandelen en niet laten lekken. Het laatste dat we willen is PVV achtige toestanden!!! Dan haakt die Ghurair natuurlijk meteen af. We gaan ook niet moeilijk doen over hoofddoeken en mensenrechten en zo hoop ik.

Ik denk dat jij daar stevig op moet toezien Max. Dit is een eenmalige kans, die we niet moeten laten schieten!!!

Anyway, ik heb onderstaande brief net via mail uitgedaan. Ik verwacht dat we snel in business zijn.

Groet,

Vrouwke

———————————————————————————————————-

Mr. Al Ghurair, Salaam!

Now that divine powers, by creating the miraculous World Wide Web, have linked us, it is time to explore the many mutual business opportunities that lie ahead in the near future. The future that, in’shallah, we will be experiencing together.

Since you approached me with a coalition proposal on Linked In, it only seems appropriate that I do the introduction of the management of our firm. I have the pleasure of introducing to you the CEO of NurksMedia Unlimited: Mr. Max J. Molovich.

Just like you, Mr. Molovich has created a profitable business. NurksMedia is a leading Dutch conglomerat when it comes to online news gathering and social media strategies. Nurks Magazine, being the only blogsite with a AAA rating in customer satisfaction in the Netherlands, is the companies flagship and provides a broad stage for intellectually challenging articles. In fact, you could compare Nurks Magazine with a site like Huffington Post. Yet… more diverse and therefore better.

The Executive Board has a staff of excellent free lance, completely dedicated writers at their disposal. Furthermore, Executive Board members themselves are obliged to write regularly for all Nurks media too. That is of course in order to keep in touch with our solid and ever growing base of readers. CV’s of the Executive Board members will be enclosed with this letter.

Mr. Molovich’s vision is to create a global platform for NurksMedia Unlimited. Social media give us great opportunities for interaction between people and businesses. We can only fore see a glimpse of the vast deserts of possibilities lying ahead: websites, broadcasting, print. All of course combined with high quality merchandising. Through cooperation with your outstanding company, we will make NurksMedia truly Unlimited and reach beyond the borders of the western world. In the aftermath of the Arab Spring NurksMedia could become a stepping stone for young aspiring bloggers and journalists, ready to change the world.

Mr. Molovich is pleased to inform you that he has invited himself and his Executive Board to Dubai. We are very much looking forward to arriving on February 14th.  We will be staying at your nephew’s hotel ‘The Emirates Palace”. What a pleasant surprise it was to hear that all expenses would automatically be credited to your account.

If you have any questions at all when preparing for our meeting on February 14th, please don’t hesitate to contact us.

May the Force be with you and us!

On behalf of Mr. Max J. Molovich and the Excutive Board of NurksMedia Unlimited,

Mrs. V. van Stavast,

www.nurksmagazine.nl

17 Reacties

    1. OZ, het gaat ook om jouw plaats in de Executive Board! Ik zou maar eens voortmaken met een stukkie. Hetzelfde geldt voor Kittekat natuurlijk. Àls het al allemaal door gaat (wij mogen slechts hopen en bidden dat Al Ghurair de Google Translate niet aanzwengelt en het stuitende amateurisme van de leiding doorziet) voel ik er weinig voor om alleen met een stel Nurkse mannen naar Dubai af te reizen.

    2. Daar heb ik een goede tip voor. Je moet je voornemen om elke dag één stukje te schrijven. Dat hoeft niet te betekenen dat je ook elke dag publiceert. Je publiceert een stukje dat je zelf goed vindt. De andere gooi je weg. Je kunt ook met iemand afspreken: zeg jij nou maar elke dag of het stukje goed genoeg is voor publicatie. Zo’n lezer ben IK bijvoorbeeld.
      Dan zeg je: maar ik maak nooit genoeg mee voor elke dag een stukje! Ik maak ook elke dag een stukje, en ik maak helemáál niks mee! Je begint bijvoorbeeld zo: ‘Vanmiddag loop ik op de Leidsedwarsstraat en wie zie ik daar? Geert Wilders. U weet dat mijn stemgeluid in het alledaagse leven iets uitnodigends heeft. Iets zachts ook.’ Daar maak je binnen een half uur een aardig stukje van, wed ik.

  1. Ik vind dat je op het internationale toneel een beetje zelfvertrouwen moet uitstralen. VERTROUWELIJK is uit het pre-Facebook-tijdperk. En NurksMedia Unlimited is helemaal nu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *