Henk van Nazareth

Je hebt van die dagen, dat je niet echt weet wat je ermee moet aanvangen. Maar dan kom je, nota bene dankzij Oxysept, ineens terecht op de Soundcloud-pagina van Henk van Nazareth. En dan denk je bij je eigen: goh, wat een aardige muziek. En wat een fijne teksten! Eindelijk eens iemand die het leven begrepen heeft. Niet zoals het leven bedoeld is, maar zoals het is. En het zou best kunnen dat Acda en De Munnik het leven ook begrepen hebben, maar zij weten het dan weer zo uit te leggen dat ik er niks van begrijp. Nee, dan Henk van Nazareth: “De wereld interesseert mij geen moer / Ik kijk naar het journaal voor Sacha de Boer” (Uit het schitterend getitelde: Alles interesseert mij niets) en “En Gerard kon niet komen / Omdat ie zich verhangen heeft / Misschien is ie wel beter af / Dan de rest die verder leeft” (Uit: De reunie van 4 Havo is in lokaal 31) en “Laatst had ik dat gevoel ineens / Zo van ik kan de hele wereld aan / Gelukkig was het weer verdwenen / Voordat ik iets had gedaan” (Uit: Je doet wat je kan) en “Het maakt niet uit wat voor huis je koopt / Uiteindelijk ga je dood” (Uit: Huis te koop, inclusief trompetje). Afijn, u begrijpt het: we kunnen wel blijven citeren, maar u kunt beter zelf gaan luisteren naar Henk van Nazareth, rockzanger, poĆ«et, levensarbeider (hier de credits).

Op het kutleven, lieve mensen.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

2 Reacties

  1. “(Ben op een feestje) Ik praat met die en die (Ben op een feestje) Ik eet een toastje brie (Ben op een feestje) Ik hoor een mp3 (Ben op een feestje) Beter wordt het nie.” Uit: Feestje (Je wordt niet thuisgebracht).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *