Blackout

Holleeder is een vrij man. Peter Rudolf de Vries had vanmiddag een ontmoeting met hem in het Ketelhuis waar Holleeder naar de film was geweest. De Vries: “Holleeder is erg veranderd. Hij was stiller dan normaal. Afwezig bijna. Hij gaf me hand zo slap als een washand. Toen ik vroeg hoe hij zijn tijd in detentie had ervaren, sprak hij over een ‘zeer indrukwekkende ervaring, vol humor, spanning en vaart.’ Maar vooral humor. Dat benadrukte hij nog een paar keer. Toen hij over Willy Wartaal begon, dacht ik dat hij gek was geworden. Het kan ook zijn dat hij het over de film had. Hij was naar Blackout geweest, vertelde Moszkowicz me later.”

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

14 Reacties

  1. Niet erg origineel. Had er meer van verwacht. De zusjes Schuurman werken op m’n zenuwen. Meneer Toonen had voor mij liever de zusters van Houten kunnen casten. Maar fam first. Ik zie veeeeels teveel wanna be Ritchie/Tarantino in deze film. Waarom moeten we iets proberen wat niet van ons is. Ik denk niet dat de film volle zalen zal trekken. Waar ik met echt aan erger is het tof/grappig willen zijn. Slecht acteerwerk en de rommelige montage. Ik snap de recenties niet, misschien een zwark Hart voor de maker maar deze film was het mijn geld niet waard. thumbs down!!!!

  2. ik trok het wanna be gedoe niet meer en liep na 40min de film weer uit. Wat een slap aftreksel. VETHARD is amusanter en beter. Niet echt onder de indruk hiervan en ik snap de recenties niet. Deze film is een aftreksel.

  3. @Mellerun is toevallig wel de enige BN-er (nou ja… in sommige kringen dan toch zeker) die mij volgt op Twitter. Dus wat ie ook doet, het is altijd, ongezien gewoon helemaal top. By the way, ik hoor dat BlackOut volgende week aan Les Champs Elysees in premiere gaat. Kan ik al vast een jurk gaan uitkiezen @mellerun?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *