Polygamist

Iedereen weet dat Moszkowicz een polygamist is. Eigenlijk is hij een polygamist in het kwadraat. Hij gaat van vagina naar vagina. Zoals de meeste dingen gaat de vagina, een bepaalde vagina, op een gegeven moment vervelen. Dus moet je naar de volgende. En die is makkelijk gevonden. Althans voor Moszkowicz. Hij heeft er een neus voor. Een vaginaneus.

Laatst droomde ik, dat Moszkowicz met Femke Halsema in bed lag. Wie wil dat niet. Ik in elk geval wel. Een vrouw in de bloei van haar leven. Een prachtig lichaam en stevige, niet hangende borsten. De borsten van een meisje van l8. Daar is Femke heel trots op. Dat mag iedereen weten. Toen Bram en Femke klaar waren elkaar te verkennen, zei hij tegen haar: Ik heb van mijn leven nog niet zo lekker geneukt. Dat moeten we een keer overdoen.

15 Reacties

  1. Dit stukje is niet serieus bedoeld. Ik heb een
   tekst gebruikt, het had ook een andere tekst kunnen zijn, om te kijken, of het nurks zou bereiken. Beschouw de tekst als niet geschreven.

 1. Wanneer iemand meerdere malen achtereenvolgens één (seksuele) partner tegelijkertijd heeft noemt men dat seriële monogamie

  1. Mooi, een semogamist dus.
   Zullen we een lemmaatje in Wiki aanmaken onder het mom van usuele volksmond en daarvoor verwijzen naar Nurks?

   De Volksmond is Nurks!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *