Gedempt (42)

Wie wordt de nieuwe Martina Navratilova in het vrouwentennis? De zusjes Williams natuurlijk niet, want die speelden alleen maar hard, en ze zijn ook zo ongeveer uitgespeeld.
Maar er is een meisje waar ik zo ongeveer op verliefd ben: Petra Kvitová, 21 jaar nog maar, ze heeft in het voorjaar Wimbledon gewonnen, en ik voorspel dat ze álle toernooien waaraan ze meedoet gaat winnen.
Ze heeft nog een jaar of tien om zichzelf te bewijzen. Volgend jaar wint ze Australië, Wimbledon en de U.S. Open. Dit jaar nog wint ze het Wereldkampioenschap of hoe het ook heet. Binnen een jaar staat ze op nummer 1 van de wereldranglijst, en daar zal ze nog wel een jaar of zes blijven staan. Onaantastbaar.
Ze is links, en ze laat onherhaalbare schreeuwtjes bij een zeer goede bal. Heerlijk om te horen. Ze doet ook geen moeite om er sexy uit te zien, zoals veel van haar concurrenten. Ze heeft ook geen eigen website bijvoorbeeld.
Een serieuze speelster, kortom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *