Vraag

Zou onze Minister van Binnenlandse Zaken het niet met deze Kamer eens zijn, wanneer degene, hoe hij of zij ook gesitueerd zou zijn, toch tenminste een antwoord op een vraag zou kunnen – hoe onverwacht ook misschien – krijgen, dat wil zeggen: op deze vraag, die toch menig lid van de beroepsbevolking na aan het hart aangaat, een vraag die mij ook als parlementslid prangt, en die zeker onze fractie blijft bezighouden, want wij zitten nog wel degelijk met de Waddendiscussie, en daar blijven we nog wel even in steken, en ik hoop ook dat de andere fracties daar zich iets van zullen aantrekken. Mijn vraag aan de Minister is de volgende. Minister! Waar blijft uw verantwoordelijkheidsgevoel bij het nemen van het besluit B313, supplementair A? Waar is dat?

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *