PVV verliest twee zetels

In de nasleep van de Algemene Politieke Beschouwingen en het ‘Doe es normaal man‘-incident heeft de PVV twee zetels verloren. De twee zetels zijn een fauteuil van het merk Chesterfield en een originele Rietveld-stoel. De Chesterfield was, naast de wc van de GroenLinks-fractie, de favoriete denkstoel van PVV-lid Raymond de Roon. De Roon: “En dat niet alleen: tijdens de tweewekelijkse PVVrijmibo spelen wij altijd een potje Islamitisch Apenkooien en dan is de Chesterfield de favoriete vluchtheuvel voor Geert Wilders. Daarnaast hebben, zo weet ik dankzij camerabeelden die ik heimelijk heb gemaakt, dat Eric (Lucassen, red.) en Fleur (Agema, red.) er vele hete uurtjes in diverse standen op hebben doorgebracht. En op diezelfde camerabeelden heb ik gezien dat Dion (Graus, red.) er maar wat graag op plaats neemt om pogingen te doen zijn eigen aars te likken. Dus u begrijpt: deze laffe daad raakt de gehele PVV-redactie. En we hebben het al zo moeilijk.”

Het verdwijnen van de Rietveld-stoel doet op een heel andere manier pijn. De Roon: “We zijn bezig om alle Rietveld-stoelen die er in de wereld in omloop zijn te verzamelen. Als we er genoeg hebben, dan willen we een grote Rieveldstoelverbranding houden op het binnenhof. Dat belooft een enorm spektakel te worden. Deze Rietveldstoel was de eerste die we hadden. Nu moeten we opnieuw beginnen.”

Hoe de PVV de twee zetels verloren heeft, durft De Roon niet te zeggen: “Wij hebben onze vermoedens. Twee om precies te zijn. En die vermoedens beginnen beide met een M en eindigen op arkrutte en aximeverhagen.”

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

3 Reacties

  1. Datzelfde had ik ook altijd bij berichtjes als: dronken automobilist is rijbewijs kwijt. Hee, ik had ‘m toch in mijn colbertjasje, nee, of ligt tie nou toch op de keukentafel”, of wacht, hier in het dashboardkastje…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *