De verwarde man kan niet inparkeren

Een verwarde man heeft dinsdagmiddag bij het inparkeren van zijn elektrische Volkswagen Golf Variant de muur van een advocatenkantoor in Den Haag vol geramd. Dit gebeurde nadat hij de troonrede had gezien op een van de televisies in de etalage van een It’s. Vorig jaar vergat dezelfde man, toen ook in verwarde toestand, zijn auto op de handrem te zetten. Hij beschadigde zo het portier van zijn elektrische auto en overreed een van de zon genietende duif.

De verwarde man werd gisteren direct door de politie in zijn rechterbeen geschoten en vervolgens onderworpen aan een blaastest, zo schrijft De Telegraaf op zijn (haar?) website. Ooggetuigen meldden dat deze in orde was, de verwarde man zou ook niet beschonken over komen. Enkel verward. En na het schot in de been gewond. En kermend van de pijn.

Advocaat Walter Römelingh zat op zijn kamer te bellen toen de verwarde man het gebouw ramde. Hij denkt dat verwarde man te veel gas heeft gegeven bij het inparkeren, zo laat hij weten aan Nu.nl.

‘Ik dacht eerst dat de kastjes naar beneden kwamen. Toen keek ik naar buiten en zag ik een verwarde man weer achteruit rijden en uitstappen. We zien hem hier wel eens meer inparkeren. Je kunt duidelijk zien dat hij jarenlang een chauffeur heeft gehad, want hij doet dat altijd zó onhandig.’

De verwarde man is een bekende van de politie en was niet voor commentaar beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *