Tsja

Dat je op je Internet Explorer 6-browsertje leest dat het bedrijf AptiQuant onderzoek heeft gedaan naar de intelligentie van de verschillende browsergebruikers. En dat uit dat onderzoek blijkt dat gebruikers van Internet Explorer 6 het laagste IQ hebben. En dat je dan woedend wordt en je woede op het wereldwijde web plempt (want daar is dat wereldwijde web nu eenmaal voor bedoeld). En dat andere Internet Explorer 6-gebruikers ook woedend blijken. En dat je dan met z’n allen besluit om AptiQuant aan te klagen, omdat je denkt dat AptiQuant met dat onderzoek probeert te bewijzen dat jij dom bent. Dan bewijs je alleen maar dat het onderzoek van AptiQuant kennelijk klopt.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

9 Reacties

 1. IE6 is de hoogste versie die nog op windows98 draait?

  Internetten met een PC uit 1998 lijkt mij tamelijk veel slimmer dan via Safari op ifoon of imak. Appeladepten zitten bekend in de one digit iQuality.
  Die irritante marketeers van Appel zullen er wel achterzitten. Goed dat ze die AppeliQøøø-oren eens flink gaan wassen.

 2. Dat schoot inderdaad ook door mijn hoofd. De slimste internetgebruikers zouden Chrome gebruiken. Handige marketingtruc hoor. U begrijpt dat ik gelijk op Chrome ben overgestapt.

 3. Ik gebruik Chrome vanaf het begin, omdat het het simpelste en ook het lichtste systeem is. Ik had daarvoor Firefox, dat steeds langzamer werd door al die toevoegingen. Dáárvoor gebruikte ik IE, maar ik was al heel blij dat er alternatieven waren.
  Chrome is zo handig omdat je met een simpele klik alles tevoorschijn haalt. Een AdBlockPlus erop zetten, en je hebt ook geen last meer van advertenties. Daar hoef je helemaal niet intelligent voor te zijn. Je moet alleen maar even weten waar alles zit.
  Een ander ding: ik heb voor mijn anti-virus AVG op mijn laptop, maar nu schijnt ook Panda een zeer goede service te leveren (gratis, zoals dat hoort). Weet iemand daar meer over?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *