Wikipedia

Wie schrijft er eens een Wikipedia (dus feitelijk) artikel over zichzelf? Het moet dus geen Kippfest-artikel of Jaap de Paap-artikel worden, maar een volledig kalm, zuiver feitelijk artikel, met een paar foto’s, een zootje links etc.

Het zou, lijkt mij, in het Engels gesteld moeten worden, met een indeling in: 1. Early years and family. 2. Early careers. 3. Rise to Power. 4. Poker tournaments (bijvoorbeeld!). 5. Decline. 6. Later years. 7. Death and legacy. 8. References.

Zo’n stuk zou ik uitprinten en rechts naast me aan de wand prikken.

5 Reacties

  1. ‘Zelfpromotie of reclame is niet toegestaan. Een artikel over uzelf zal doorgaans verplaatst worden naar uw gebruikersruimte’.

    1. Is het geen mooi klusje voor jou Ben? Het draagt misschien ook bij aan ons aller naamsbekendheid. Nu ik niet meer op Twitter ben kan ik wel wat extra rumour about the brand gebruiken. Komt verdomme nauwelijks meer iemand op mijn site.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *