Het openbaar vervoer

Zoals ze het nu doen met het openbaar vervoer, doen ze het verkeerd. Kijk, als je wilt staken, dan moet je dat doen op de goede plaats en op het goede moment. Er zit geen minister in de tram, dus die tram, dat maakt de minister geen moer uit. Hij weet niet eens hoe hij een tram moet instappen.

Wil je dat ministersvolk (heeft u trouwens het nieuwe kapsel al opgemerkt van Wilders? Ik merk het maar even op) wil je de ministers pákken, dan moet je eenvoudig zorgen dat de bedrijven die voor het vervoer van die ministers zorgdragen, niet meer kunnen rijden, vliegen en varen.

Je moet wel een beetje normaal actie voeren, vind ik.

4 Reacties

  1. Ja, ik zag hem gisteren in het Journaal verschijnen. Hij kwam net van zijn zonnebank af, zo bruin was hij. Verschrikkelijk blond was zijn kapsel nog wel, maar er zat nu een, laat ik zeggen, nieuw-rechtse slag in. Zijn vorige kapsel vond ik toch beter.

  2. Waar ik dat linkje vandaan moet halen, weet ik zo eentweedrie niet, maar jullie zullen toch binnenkort wel een Journaal zien, met de heer Wilders erin? Vast wel. Dan moet je even opletten: hij heeft éven te lang in zijn zonnebank gelegen (ongeveer even lang als die twee mensen, man en vrouw, in een reclame, ik weet niet waarvoor of waartegen, want ik heb het geluid nooit aan staan als de reclames komen) en daar heeft zijn hoofdhaar ook onder geleden: het is te dún geworden. Daar komt nog bij natuurlijk het bleekmiddel dat er is gebruikt. Dat heeft hem gebracht, vrees ik, tot een advies aan zijn kapper: doe mijn haar eens iets anders.
    ‘Een springstofje, meneer Wilders?’ zei de kapper. ‘Voogguit dan maagg,’ zei de cliënt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *