De verwarde man vliegt een huis binnen

Marum. Hoe vaak komt een mens nu in Marum. Fokkit. Marum. Takkedorp. Kwam terug van een feestje. Weet je. Dingen in m’n mik gegooid. Zoveel ik voor me kreeg. Een paar kaboutertjes. Fokkit. Marum. Fokkit. Marum. Wel veel water gedronken. Want anders droog je uit. En dat is niet gezond, uitdrogen. Vraag maar aan Leipe Theo. Die kan het niet meer navertellen. Fokkit. Ik ree in m’n Calibra. M’n liefste. M’n chickie. Vannacht, vannacht. Klinkers glommen in het maanlicht. Magisch, weet je. Fokking magisch. Maar ik reed stapvoets. Genoot van de eeuwenoude stilte van de nacht. Het mooiste moment van de dag. Toen ik inene loeihard moest pissen. Fokkit. Wat moest ik pissen. Dus ik stap uit. En pis in de tuin van een of ander huisje. Begint er een tuinkabouter tegen me te lullen. Dat ik een asociale hond was en dat ik dit en dat hij dat en dat mijn moeder zus en weet ik veel wat nog meer. Dus ik zeg tegen die kabouter dat ie rustig moest doen, want anders fokkit. Want anders wat, zegt ie. Ik zeg, want anders fokkit. En ik draai een kwartslag en begin op ‘m te pissen. Hij witheet van woede. Proestend. Stotterend. Lachen! Waarna hij me een trap in m’n ballen gaf. Terwijl ik nog niet uitgepist was. Dus ken je nagaan. Fokkit. Ik viel daar op de grond, in foetushouding, en bleef door pissen. Ik voelde de warme pis over mijn handen gaan die ik daar hield om m’n zakie te beschermen. Dus ik dacht, wacht maar, kutkabouter. Met je bijdehante kutkabouterkanis. Ik ga jou eens te grazen nemen. Dus toen ik eindelijk uitgepist was, stapte ik m’n Calibra in. Ik negeerde die fokking kabouter die me maar bleef uitschelden voor rotte vis. Ik reed een rondje, nam een aanloop en reed recht op die kabouter af. Vlak voordat ik dat tuintje naderde, besef ik dat die hele kabouter het hazenpad heeft gekozen. Ik zie alleen nog maar een lief klein meisje zitten op de plaats waar hij zat. Dus ik geef een ruk aan m’n stuur. En even later regent het glasscherven. Ik was dwars door de voorgevel gevlogen. Is nooit m’n bedoeling geweest. Ik wilde alleen die kabouter pakken. Toen ik een beetje was bij gekomen, bleek de televisie aan te staan. Totdat de politie kwam heb ik naar een of ander Tellsell-programma gekeken over een soort hele handige centrifuge.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *