Abbottabad

O ja, wedden dat er nu berichten gaan verschijnen van parapsychologische zijde, dat zij al wisten dat er in Abbottabad een zekere Osama Bin Laden woonde? Dat zij er, ook in de tijden van het Tora Bora-gebergte al, voor hadden gewaarschuwd? Maar dat er niet naar ze geluisterd is?

Dat soort berichten komt namelijk altijd langs: ‘Ik voelde het in al mijn vezels en mijn berekeningen wezen Abbottabad ook uit als de plaats waar het moest zijn. Het is jammer dat de Amerikaanse regering er zo lang over heeft gedaan. Ik wist het al in 2003. Kijk. Abbottabad ligt 34° noord en 73° oost. Neem tweemaal 34, dat is 68. Dan kom je nog 5° tekort. Welnu, 5 is het eerste priemgetal van Wilson! Dus het is jammer.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *