O’Sullivan

Gisteren en eergisteren waren weer eens dagen om te genieten van het allermooiste snooker dat er gespeeld kan worden. Ronnie O’Sullivan, dus.

Ronnie is, met bijvoorbeeld Mark Allen en Graeme Dott, een van de depressieve snookeraars. Een week geleden zei hij nog: ik weet niet of ik zal meedoen aan het wereldkampioenschap. Godzijdank doet hij mee. Hij speelde tegen Dominic Dale, die goedlachs een 10-2 verlies accepteerde.

Zaterdag moet Ronnie uitkomen tegen Shaune Murphy, een tamelijk goede speler, die het onderspit zal delven. Mijn voorspelling: Ronnie wordt de wereldkampioen. ‘Ja, maar John Higgins en Williams dan,’ zult u vragen. Dat zijn natuurlijk ook stevige kandidaten, maar tegen Ronnie, die zó geniet van het spel, zullen ze toch niet op kunnen.

Áls Ronnie blijft genieten van het spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *