Mark Allen

Ik ben sinds mijn zeventiende jaar af en toe depressief geweest. Ik kijk ook graag naar het snookeren. Daarin zitten ook een paar mensen die met hetzelfde gesodemieter zitten: Ronnie O’Sullivan, Graeme Dott en Mark Allen.

Waarvoor doe ik het, lijken ze zich af te vragen. Waarom nog?

Maar al deze drie spelers zijn in The Crucible door de eerste ronde gekomen. Vooral de prestatie van Mark Allen was prachtig, hij versloeg Matthew Stevens met 10-9.

Er wordt veel geneuzeld: de spelers zouden zoveel beter dan vroeger ingespeeld zijn, want er zijn zoveel meer partijen die ze gespeeld hebben, in de loop van het jaar. Dat kan wel zijn, maar de beste drie spelers zijn toch: John Higgins, Mark Williams en mijn favoriet Ronnie O’Sullivan.

Gevaarlijke outsider: Mark Allen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *