Tekst!

Heren! Voordat u een band begint, moet u natuurlijk met elkaar beslissen: wat voor muziek gaan wij maken?  En ik voel wel aan: het wordt geen jazzcombo.

Het moet harder. Dus u begint een heavy metalband, of een death coreband of een grind coreband, hoe u het ook wilt noemen. Prima.  Zo hard mogelijk en tegelijk zo snel mogelijk. Heerlijk, ik ben het met u eens.

Maar zoudt u voor de zangpartijen wellicht niet iemand kunnen inhuren die verstaanbare teksten kan voortbrengen?

2 Reacties

  1. Ah! Gorefeest! De trots van Zeeland. Zijn er mee opgehouden. Groot verlies. Toen ik voor het eerst naar Pinkpop ging, stonden zij op het zogenaamde campingfestival. Na weer een oorverdovend nummer kwam de zanger met de volgende aankondiging: “Het volgende nummer gaat over de liefde. (korte pauze.) Het heet BWAAR BRWEOGOIWJL BEWTE ULS ALJWWAARGGGGH!!!’ Waarschijnlijk iets als ’till death do us part’, geschreeuwd met zo’n gruntstem, alsof je een bak grind leegstort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *