Stijloefeningen (34) – iPhone

Om een uur of 12 stapte ik op CS bus 21 uitomdat ik naar de Ipenbare Bibliotheek op weg was, waar ik Stijloefeningen van Q-No wilde lenen. Was ik al een tijdje naar op zoek. Kutweer’ dat het was. En een chaos, bouwputten e.d.

Afijn, voordat ik de bieb in wilde gaan werd ik aangehouden ddor een vrouw. Ze sprak Engels met een Frans accent en vroeg of dit het postkantoor was. Het postkantoor zat daar al jaren niet meer. Dus dat zei ik. Ze vroeg waar ze dan moest zijn en hield me een briefje voor waar 2 adressen op stonden, waaronder die van de Raadhuisstraat, waar ze dus moest zijn, maar terwijl ik dat dus aan het zeggen was, keek de vrouw achterom naar een auto dur achteruit van ons wegreed. En zinder mijn antwoord goed te hebben afgewacht rent ze weg achter de auto aan.

Dussss. Binnen zoek ik bij de Q naar Stijloefeningen, maar vind niks. Ik naar de online Catalonië van de bieb en daar staat dus in dat Stijloefeningen wel degelijk aanwezig was. Dus ik naar een medewerker en wij kijken maar niks. En die medewerker zegt dat ik een mailtje moet sturen naar het magazijn omdat ze daar ZEKER een exemplaar hadden. Ik doe dat. Krijg ik een half uur later een mail terug met de mededeling dat Stijloefeningen op de daartoe bestemde plek ligt waar ik dus de hele tijd al aan het kijken was!

Ik weer terug naar huis. Op het Bos en Lomerpleib, in de babywinkel koop ik een paar schoenen voor m’n zoontje, is de middag toch nog geslaagd, soort van.

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *