Links blok

‘Links blok weet geen vuist te maken in debat’ kopte de Volkskrant. Dat hoor je wel meer, en dat hoorde je wel eerder. Toen Van Agt aan de macht was, had je hetzelfde: geen vuist. Alsof de linkse partijen allemaal hetzelfde zouden zijn en allemaal hetzelfde zouden moeten zeggen.

Natuurlijk zijn ze allemaal tegen de NSB, pardon de PVV, met hun belachlijke gedoe met die hoofddoekjes. Alsof dat een punt zou moeten zijn, ergens voor. Ik heb genoeg behoofddoekte vrouwen gezien in Egypte, tijdens die voorlopig nog onbeslist gebleven revolutie.

Waar het in Nederland om gaat: laat de Eerste Kamer niet rechts worden, m.a.w. stem niet op het CDA (ook niet op de VVD, uiteraard, en al helemaal niet op de PVV, maar dat zou u toch al niet doen). Maar vooral: laat het CDA flink verliezen.

Ik zal u snel uitleggen waarom dat belangrijk is. Ik wil namelijk af van die Maxime Verhagen, de rat. Onze Nationale Zondebok, en terecht. Hij moet oprotten, en wel zo snel mogelijk. Dat lukt alleen als het CDA nu zeer klein zou worden. Een splinterpartijtje.

Het zou overigens in het algemeen een goede zaak zijn als het CDA ongeveer zo groot als de CU wordt. Hoe minder we krijgen van het gelul dat het christendom o zo goed is, hoe beter.

Dus links blok? Onzin! Als we maar goed stemmen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *