Kippfest versiert een chick

Effe LA Woman van de Doors meeblehren dan ga ik verder met type.

Zo. De schoonheid! Van die Chick! Al meer dan een jaar was ik gebiologeerd door een chick! Maar weet ik veel wat ik moet zeggen tegen zo’n chick, ik bedoel, het spul dat u hier op mijn site ziet is het enige waar ik over kan vertellen, en de meeste chicks diggen dat niet. Nee.

Totdat ik 4 maanden eerder tv keek!

Ik was verslaafd aan het toenmalige Casema-testkanaal, dat ‘Een impressie van Filmtime’ heette. Vierentwintig uur per dag trailers, en de eerste vijf minuten van elke film uitzenden. Dit alles om het geld uit Jan Burgergek zijn nieuwsgierige zak te kloppen, want de echte Filmtime-pret begon natuurlijk pas bij het bestellen van de complete film! Gelukkig ben ik verstandig (ik durf geen decoder te kopen want ik ben bang dat ik dan de godgansche dag porno ga kijken. Om dezelfde reden heb ik trouwens geen gordijnen in de kamer waar mijn computer staat. God. Waarom deel ik toch deze triestheid met volslagen onbekenden??) en hield ik het gewoon bij de trailers.

Goed, er was een beperkte roulatie van films, dus nadat ik elke trailer 15 keer gezien had, ging ik meer letten op dingen buiten het verhaal om. De structuur van trailers, (als Kippfest en Marhime ooit in de gelegenheid komen een film te maken, wordt het een trailer van anderhalf uur, daar waren we het alvast roerend over eens) maar bijvoorbeeld ook het beginscherm.

En verdomd.

De chick van Columbia Pictures leek sprekend op de chick die toen al 8 maanden mijn hoofd in een zekere erotische houdgreep hield! Zoals in naakt vrouwenworstelen, terwijl ze bedekt zijn met olie, en ze per ongeluk met dildo’s in elkaar floepen, en dat ze kreunen, half van genot, en half van inspanning! Alleen dan bedoel ik het meer literair/poetisch romantisch!

Ziet u? Godverdomme! Godverdomme wat een vrouw! God-ver-domme! Ik moest haar hebben! En eindelijk wist ik ook hoe haar aan te spreken! De mysterieuze blonde sexgod, die de chick aanspreekt om te zeggen dat ze lijkt op Columbia pictures! ‘Wat? Hoe bedoel je? Dat heeft nog nooit iemand tegen me gezegd! Je bent zo orgineel! Je intrigeert me met jouw intressantheid!’
‘Chick’, zou ik dan rustig zeggen, ‘bek houden.’
En 20 jaar later tegen onze kinderen zeggen, badend in het geluk van ons immer voortbloeiende liefde: ‘…En daarna zoende ik haar. Net als in de film!’
‘Van columbia pictures!’, zou mijn droombruid lachend zeggen! En onze kinderen zouden gemystificeerd zijn door de opgeroepen visioenen in grijstinten van hoog oplaaiende antieke passie!

Ja.

Zo ging het echt:

Na drie maanden twijfelen greep ik eindelijk mijn kans, liep naast haar en mompelde: ‘Columbia pictures.’
Ze stopte.
‘Sorry?’
‘EHH Jij ehh… hehe. Uhhh jij lijk opuhhhh…. uhhh…. Columbia pictures?’
‘Ja?’
‘Uhhhh ja die chick van Columbiaaaa….weet je uhh als een film…. ehh van Columbia…’
‘Ja.’
‘Ja? Oh. Uhhh die chick…. van het begin…..uhhh….. Daarlijkjijop.’
Ik krabde even op mijn hoofd en sloot af: ‘Ja.’
‘Oh’, zei ze geforceerd lachend, haar schouders ophalend: ‘Nou ja.’
En toen ging ze weg.

Netjes gedaan, Kippfest! Misschien kon je de boodschap nog ietsjes duidelijker maken door gelijk ‘Hee! Je lijkt op een freak, en ik kan het weten, want IK BEN ER EEN!’ geroepen te hebben, maar dit onsamenhangende uhhh-spektakel was toch zeker weten een verdomd goede tweede keus!
Godverdomse LUL

Nou, ik wou een einde schrijven maar ik weet er geen, en dat komt omdat dit over het leven gaat en het leven gaat gewoon door!
Aaahhhwwwwwwwwww haha ja dat is ook zo aaahhh haha ja mooi.

EINDE

10 Reacties

  1. Ik zit in hoge nood om een keuringssysteem BOVENAAN de stukken van Kippfest. Zodat ik weet of ik ze kan lezen of niet. Ik kan nl alleen AL of 6+ lezen (wat geweld betreft dan). Ik moet namelijk heel snel weer iets Kippfestiaans lezen. Dat moet. Kan deze wel? Geen bloed en/of afgehakte ledematen?

  2. slechte smaak, Kippfest:
    Die Columbia-meid heeft wel wat van die von Trapp-meid:
    Julie Andrews?…kortom: oubolligheid ten top.

  3. Er staat wel non-fictie bij, maar dat is dan ook weer niet waar. Niemand kan zo een stoethaspel zijn. Het lijkt Cliff Clavin wel. Wie? Cliff, het kroegmaatje van Norm in de serie Cheers, waarvan ik toevallig op dit moment alle 13 jaargangen weer aan het bekijken ben.

    Kippfest, gewoon nog een keer proberen. En nu niet van te voren iets bedenken. Improviseren! Zet hem op Kippfest, we leven met je mee!

  4. Julie Andrews! Die vind ik ook gaaf. En Bob, dude, het wordt nog allemaal veel erger… Deel twee komt binnenkort, denk ik wel. Dat verbleekt dit als chloor de huid van Michael Jackson. Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen, maar er gaat geen dag voorbij waar ik met open ogen in bed lig, voor me uit te staren, te denken “Wat? Hoe? Waarom is dit niet fout gegaan? Nog? Huh?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *