Het is allemaal de schuld van Maxime Verhagen (6)

Deze week kwam in het nieuws dat Maxime Verhagen ambtenaren van het Ministerie van Duivelszaken inzet om campagne voor het CDA te voeren. Wat mij verbaast, is dat dit nieuws is. Alsof het niet volstrekt logisch is dat Maxime Verhagen denkt dat zijn ambtenaren zijn persoonlijke assistenten zijn. Ik heb mij laten vertellen dat Maxime Verhagen zijn boterhammetjes door een ambtenaar laat beleggen (en in mooie, gelijkmatige partjes laat snijden), dat Maxime Verhagen geregeld een ambtenaar bij ’m thuis laat komen om de afwas te doen en de kastjes af te stoffen, dat Maxime Verhagen ambtenaren gebruikt om op de hoogte te blijven van de laatste twitterroddels. Het schijnt zelfs wel eens voor te komen dat Maxime Verhagen op de wc een artikel op z’n Blackberry aan het lezen is, en als hij dan klaar is met poepen, maar het artikel nog niet heeft uitgelezen, dat hij dan een ambtenaar roept om zijn reet af te komen vegen. Ja, het is mij er eentje, die Maxime Verhagen.

Vandaag wens ik de Nationale Zondebok te bedanken voor het gigantische kutweer waarmee hij ons dit weekend heeft opgezadeld. Het was de verjaardag van mijn vrouw. Wij hebben ons er doorheen weten te slaan, maar het kon weer eens niet op. Druilerig, lamlendig, duizelingwekkend deprimerend kutweer was het.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

2 Reacties

  1. Gefeliciteerd, Mw. Molovich, van harte! En waar ik dit weekend van schrok, dat was een foto in de krant van diezelfde Maxime Verhagen die de ALAAAAAF! carnavalsgroet bracht. En nog een beetje lollig doen ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *