Nominatie Nationale Zondebok 2011: Sterretje

Wie mogen we straks een jaar lang de schuld van alles geven? Wie wordt de Nationale Zondebok 2011?

Wie? Sterretje.

Staat van dienst? DeeJay. Haagse Party Pooper. Kandidaat Oh oh Cherso. Droogneukte, bij wijze van verjaardagscadeau, presentatrice Bridget Maasland in de laatste minuut van de reunie-uitzending.

Ambassadeur? Paul van Carglass.

Waarom moet Sterretje de Nationale Zondebok worden, Paul? Sterretje bestaat eigenlijk uit duizenden kleine barstjes. Hoe Sterretje deze barstjes heeft opgelopen, is niet altijd even duidelijk. Een moeilijke jeugd, een verstoorde relatie met zijn moeder, foute vrienden? Soms is een eenvoudig opspattend steentje de boosdoener. Veel mensen denken dat Sterretje geen gevaar is, maar zullen we eens kijken wat er gebeurt als we over een stevige drempel rijden?! Dan kan zo’n Sterretje doorscheuren! En dat kan zeer gevaarlijk zijn. Mocht u last hebben van Sterretje, aarzel dan niet en bel direct met Carglass. Dan injecteren wij Sterretje met het speciale H1N1-hars. Sterretje zal dan langzaam aan de Mexicaanse griep sterven. En het mooie is: uw verzekering betaalt alles. Tot het zo ver is kunt u Sterretje overal de schuld van geven. Hem zal het worst wezen.

U kunt uw kandidaat nog steeds opgeven (vergezeld door een motivatie) via nurksmagazine@gmail.com.

7 Reacties

  1. Het aantal reacties toont al aan dat deze nominatie niet serieus meedoet. Heb er nochtans smakelijk om gelachen. Even.

  2. Bestaan er dan mensen die bij het woord Sterretje niet onmiddellijk aan Carglass denken? En die niet de woorden ‘Een sterretje bestaat eigenlijk uit duizenden kleine barstjes’ horen in hun geestesoor?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *