Nationale Zondebok 2011: de vierde prefinale

De vierde en laatste prefinale is gewonnen door de immer gevaarlijke outsider Maxime Verhagen.

Paul van Carglass nomineert Sterretje van Oh oh Cherso: ‘Sterretje bestaat eigenlijk uit duizenden kleine barstjes. Veel mensen denken dat Sterretje geen gevaar is, maar zullen we eens kijken wat er gebeurt als we over een stevige drempel rijden?! Dan kan zo’n Sterretje doorscheuren! En dat kan zeer gevaarlijk zijn.’
________________________________________________________

Ben Hoogeboom nomineert Maxime Verhagen: ‘Er moet zo snel als het maar mogelijk is een einde komen aan de carrière van deze aartsleugenaar. Deze man van de driedubbele agenda’s. Deze rat. Deze katholieke hufter.’
________________________________________________________

Voormalig minister Ab Klink nomineert CDA-wonderboy Camiel Eurlings: ‘Het grootste talent van Camiel Eurlings is om slecht nieuws als goed nieuws te verkopen. Ik zeg: laten we dat talent goed op de proef stellen. Laten we Camiel Eurlings overal de schuld van geven. Eens kijken of hij het allemaal nog goed weet te praten. Achterbakse hond.’
________________________________________________________

Gerard Freriks nomineert zijn neef Philip Freriks: ‘De financiële crisis, de seksschandalen rond Tiger Woods, Eric Lucassen, verwarmde wissels: alles wat er gebeurt, elke ramp die er in Nederland plaatsvind, is bedacht door Philip Freriks. Dus is het zijn schuld. En dus is het niet meer dan rechtvaardig dat hij alle schuld ook daadwerkelijk krijgt.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *