Carlo Boszhard

Ik ben een bevoorrecht en tevreden levend mens, want ik heb nog nooit een televisieprogramma of een praatshow of een musical of een film gezien waarin Carlo Boszhard optrad. Hij heeft nooit bestaan voor mij, en die situatie zou ik graag zo houden.

Nu pas weet ik hoe hij eruitziet. Er was enige ophef geweest omdat hij in DWDD René van der Gijp had nagedaan en ook zo’n imitatieprogramma op RTL 4 deed. Hij zou, las ik ergens, ‘de imitator van de eeuw’ zijn.

Nu ben ik die Van der Gijp-imitatie op YouTube tegengekomen en tja. Hij lijkt er inderdaad op. Lachen om de eigen grapjes en zo. Alleen: hij had geen grapjes, hij vertelde er niet één, dus het was geen groot plezier om ernaar te kijken.

Boszhard deed ook (meen ik) Geert Wilders na, op 2 of 3 januari. Omdat het waarschijnlijk niet teveel mocht kosten, hadden ze een toneelpruik op zijn kop gezet. Hij leek er helemaal niet op. Maar zijn teksten (ik denk dat die van Erik van Muiswinkel waren) klopten wél.

Beste Carlo. In Nederland wordt elk talent een wereldwonder genoemd, maar zet voortaan een goede pruik op je kop en kies voor elke imitatie een tekstschrijver. Ga niet zelf aan die tekst sleutelen, want dan komt er niets van terecht.

5 Reacties

  1. Je hebt gelijk. Ik ken Ronald Goedemondt ook niet, maar het is inderdaad niet Carlo Boszhard. Ik ken ook niemand meer van de tv.

  2. Ben, er zijn tegenwoordig gewoon te veel Bekende Nederlanders. Je KUNT ze dus ook niet meer allemaal kennen. Ronald Goedemondt is ook voor mij een Onbekende Bekende Nederlander.

  3. Ongeveer in 1990 of 1995 ben ik het spoor kwijtgeraakt met die bekende Nederlanders en komieken en acteurs and what have you. Van Anthonie Kamerling hoorde ik eigenlijk voor het eerst toen hij zelfmoord pleegde. Het komt doordat ik nooit naar die lui kijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *