Barneveld

Het was weer raak. Een trein vanuit Duitsland zou iets terroristisch hebben meegedragen, dus te Barneveld werden ‘bussen ingezet’. Een vrouw had namelijk de politie gebeld: er zit iets in die trein! Nimmer even doorgevraagd: wat dan? Nee, onmiddellijk het treinverkeer stoppen.

Het was toch de gewoonte om minimaal twéé getuigenissen van iets te hebben, of vergis ik me daarin?

2 Reacties

  1. En uiteraard: niks gevonden. Tachtig man politie ingezet, drie boerderijen langs het spoor ontruimd, alle driehonderd reizigers uit de trein gezet.
    Ze leren het ook nooit.

  2. Eigenlijk wel grappig om te vernemen is dat Simone, het meisje waar ik het ooit al eens over heb gehad op Nurks en die 40 jaar geleden, in 1979, op de PABO in Ede studeerde, ook afkomstig was uit Barneveld.
    Zij was gelukkig GEEN terroriste maar WEL een dievegge die ooit met drie andere meiden; Vivian, Bianca en Esther, in Scherpenzeel het geld van de vader van Vivian en Bianca had gestolen om er een appeltaart mee te gaan kopen om er de student mee te trakteren die in het huis van de twee zussen een schoolopdracht kwam uitvoeren.
    En er kwam toen niet eens politie aan te pas om die vier stoute meiden te arresteren daar de vader van Vivian en Bianca toen de bedrogen student de opdracht gaf om die meisjes op een potrite billenkoek te trakteren wat iets minder lekker smaakte dan appeltaart!
    En ik was zelfs opgelucht dat de jongedames nog echt gewoon een flink pak voor hun broek kregen want als ze van achteren helemaal niets mochten aanhouden dan had ik dit zeker een vreselijk verhaal gevonden omdat ik van nature erg preuts ben aangelegd en ik niet gek ben op naaktheid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *