Wie gaat dat lezen?

De modellezer van Nurks is een 53-jarige, zojuist voor onbepaalde tijd op verlof gestuurde, maar dankzij slimme beleggingen puissant rijke hermafrodiet die last heeft van een identiteitscrisis: hij/zij denkt een hippe dertiger te zijn. Hij/zij zweert bij appelcider, kijkt graag naar grappige youtubefilmpjes die hij/zij in zijn/haar hoofd van grappig bedoeld Bob Saget-commentaar voorziet, draagt meestal T-shirts met ad-random-teksten a la KINGSTON UNIVERSITY ’76, krijgt stijve tepels van het geluid van krakend papier maché, dweept op familiefeestjes met Marxisme, kijkt uitsluitend naar praatprogramma’s om zich te ergeren, gelooft dat er niets is maar weet niet precies wat dat niets dan is of hoe het eruit ziet, heeft een hekel aan mensen die al te luidruchtig appels eten, maar staat verder bijzonder positief in het leven.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

6 Reacties

  1. De combinatie ‘dertiger en hip’ kan ik net zo weinig verdragen als ‘Berlijn & hip’. Apppelcider drink ik normaal trouwens alleen met met Oud & Nieuw (not. Maar dit jaar moet ik werken, dus hef ik om 24.00 uur op 31 december hoogtstwaarschijnlijk het koffiekopje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *