Slecht nieuws voor Christenfundamentalisten

Christenfundamentalisten zijn meestal tegen twee dingen: tegen homo’s en tegen mensen die voor God spelen. Tegen homo’s zijn ze omdat homo’s de wens van God negeren zich te vermenigvuldigen, terwijl ze hun vermenigvuldigingsapparaat wel gebruiken om er plezier mee te hebben, plezier dat God enerzijds had bedoeld als beloning voor het vermenigvuldigen én anderzijds als middel om godvrezendheid te testen. Om homo’s te straffen heeft God daarom ergens in de jaren ’80 aids uitgevonden. Helaas voor de Christenfundamentalisten lijkt het erop dat mensen die voor God spelen een manier zullen vinden om die straf ongedaan te maken.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *