Beauty in this world

Vanavond zag ik de zangeres Macy Gray, die ik altijd gehouden heb voor een uitstekende, hese zangeres, het lied Beauty in this world vertolken. Ik wil daartegen protesteren. Die beauty zal er hier en daar misschien zijn, gefeliciteerd, en ga ermee door, maar op dit moment legt een wesp te Mexico haar eitjes in een wormpje. Dat wormpje zal daardoor sterven. Daar moet, niet steeds, maar daar moet toch over nagedacht kunnen worden.

3 Reacties

  1. Wie serieus beweert dat de wereld mooi is of zelfs maar overwegend mooi, dient hard op zijn plaats gewezen te worden. Dat ben ik helemaal met je eens. Maar zo’n liedje is juist bedoeld om de ellende even te vergeten. Iedereen weet ook dat het gelogen is, althans niet waar hoeft te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *