Oproep: schrijf een Horror Sint Verhaal

’t Heerlijk avondje zit er weer aan te komen. Filmregisseur Dick Maas dacht dat lekker commercieel uit te buiten door Sint te maken, een oer-Nederlandsche horror waarin de hoofdrol is weggelegd voor een duivelse Sinterklaas. Afgaande op alle ophef rond de poster komt het wel goed met Sint. Omdat wij nooit te beroerd zijn om op het succes van een ander mee te liften, leek het de redactie van Nurks een leuk idee om volgende week de Nurkse Week van de Horror Sint in het leven te roepen. En wellicht is het een nog leuker idee als wij u de gelegenheid geven daar ook aan mee te doen. U mag het thema op elke mogelijke manier interpreteren. Stuur uw horrorsintverhalen naar nurksmagazine@gmail.com. Als uw verhaal geplaatst wordt, krijgt u een leuke surprise in uw mailbox.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

7 Reacties

  1. Mijn zoon van 9 heeft een voorkeur voor moordverhalen. Hij blogt zo bloedig dat ik me enigszins zorgen maak over de oorsprong van zijn verhalen. Ik zal ‘ns informeren of ie wat wil inzenden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *