2 Reacties

  1. Vladimir Lenin, de mentor van Jozef Stalin, werd echter na WO I financieel gesteund door Erich Ludendorff die, samen met Paul von Hindenburg, ervoor zorgden dat Adolf Hitler in 1933 aan de macht kwam! Lenin, Hindenburg en Ludendorff (zij waren alledrie evenmin lieverdjes en zelfs de grondleggers voor de communistische terreur en Lebensraum!) hadden alleen te laat door dat Stalin en Hitler veel extremer en gevaarlijker waren dan zijzelf!

    1. In 1952 heeft Jozef Stalin in het geheim zelfs nog geprobeerd om Rudolf Hess, de plaatsvervanger van Adolf Hitler, die hij sinister genoeg juist in de gevangenis wou hebben na het Proces van Neurenberg daar Hess tijdens WO II vredesbesprekingen voerde met Engeland, te benoemen als staatshoofd van de DDR en een dure villa aan te bieden als Hess in ruil daarvoor in het openbaar zou verkondigen dat het socialisme daarginder werkelijkheid was geworden.
      Het ware doel van Stalin was echter dat hij hoopte dat Hess zo voor hem de steun zou binnenhalen van talloze ex-nazi’s en oud-nazi’s in de DDR opdat hij dit communistische land zo steviger in zijn greep kon krijgen.
      Jammer genoeg voor dit communistische/fascistische zwijn kon hij mooi fluiten naar zijn valse plannen daar Hess ten eerste helemaal nog niet was vergeten hoe vijandig de Russen hem hadden behandeld in Neurenberg, ten tweede wilde hij Hitler niet afvallen en ten derde voelde Hess er helemaal niets voor om zich tot het communisme te bekeren, gelijk aan Oom Tom die tijdens zijn slavernij weigerde om zijn geloof, het christendom, te verloochenen in ruil voor een goddeloos bestaan onder de atheïstische tiran en vreselijke slavendrijver Simon Legree!
      Ik moet trouwens zelfs ook helemaal NIETS meer van het huidige (linkse) socialisme hebben omdat dit zich namelijk meer richt op ziekmakende buitenstaanders dan op het eigen volk wat ronduit walgelijk en ASOCIAAL is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *