12 Reacties

 1. De emotie! De intensiteit!
  Ik ben zo blij dat Kippfest ooit de weg naar mijn atelier heeft gevonden, dat ik het hem heb kunnen uitleggen.
  En dat hij mij begrepen heeft.
  Ja, hij was is mijn vrind.

 2. Ja, dat is een van de problemen met dit protest, al die cultuurmensen die eraan meedoen. Dan blijkt het uiteindelijk om hun eigen boterham te gaan, dat is minder chic. Jammer dat Kippfest daar geen uitzondering op is.

  Wel goed vind ik dan weer dat hij het direct aan Adolf Hitler vraagt.

 3. Oh dus ik mag geen boterham eten? U heeft allen liever dat ik in de gasoven gepleurd wordt waar ik vergast wordt? Door nazis?? FASCISTEN.

 4. Haha, meneer Kippfest, u mag wel een boterham eten, u mag zelfs geld verdienen, maar bij voorkeur niet als de belastingbetaler het moet betalen. En áls de belastingbetaler het moet betalen, dan niet met dingen die de belastingbetaler niet begrijpt. Wegen bouwen bijvoorbeeld, dat begrijpt de belastingbetaler wel. Die fimpjes kunt u dus rustig blijven maken, van het geld dat u overhoudt na een dag hard wegen bouwen en na aftrek van uw boterham etc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *