Joost

Ik heb misschien een beperkt uitzicht, hoor, maar van de schrijvers van Nederland hoor je nooit iets op Facebook. Harry Mulisch? Die raakt alleen maar bevriend met deze en gene. Marion Bloem (van wie ik overigens nog geen letter heb gelezen, ooit) maakt ook alleen maar vrienden. De enigen die er uitspringen zijn volgens mij Joost Zwagerman en die, hoe heet ie, die langharige die nu in Toscane woont. De mededeelzaamheid van Zwagerman is op Facebook zelfs zeer aangenaam. Het komt misschien doordat we uit dezelfde buurt komen: hij uit Alkmaar, ik acht kilometer er vandaan. Ik ben hem overigens pas gaan lezen nadat hij die 250 Nederlandse en Vlaamse verhalen had gepubliceerd. Ik lees hem, en ik loop verdomd over de Achterdam.

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *