Hel

De hel op aarde was deze week in Mexico Stad gesitueerd, alwaar de veertiende editie van de Clownsconventie plaatsvond. Kijk naar de fotospecial op De Volkskrant en huiver. Meer dan 500 clowns deden mee, zo lezen wij in het onderschrift. Men heeft onder andere geprobeerd het wereldrecord lachen te verbeteren. Mocht u wat meer willen weten over mijn coulrofobie, dan verwijs ik u naar dit stuk.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

5 Reacties

  1. Clowns, verleden jaar zag ik een foto in de krant / repo op tv van inentingsdag voor kleine kinderen tegen het een of ander. Enfin, zo’n sporthal met honderden zenuwachtige kinderen plus hun (meestal) moeders). Om de pijn wat te verzachten, of de aandacht wat af te leiden van de pijn had men clowns ingezet. Mijn gedachte was toen dus: die kinderen associeren voortaan clown = pijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *