Even opnieuw indelen

We doen een net weg: Nederland 3 dus. Nederland 2 houden we voor de documentaires. Wat doen we dan verder op Nederland 1? Nieuws, achtergrondreportages.  DWDD? Zou het nog moeten blijven bestaan? Een twijfelgeval. Zou het een plaats moeten krijgen in een zichzelf serieus nemende uitzendorganisatie? Als ik die discussie tussen Jort Kelder en die vent van Ina Brink zie, zeg ik: nee. Verder is er nog dat sportprogramma van hoe-heet-hij-ook-alweer, dat overal hoge cijfers krijgt, maar waar bijna niemand naar kijkt (‘Uw linkerbeen, meneer Van Hanegem, dat deed het ’m toch wel!’), kunnen we ook wel missen. Voor al het andere gaat u naar de commerciëlen, met hun reclames. Want die zijn natuurlijk niet meer nodig op Nederland 1 en 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *