Picnic

Omdat een vriend van mij daar iets deed, was ik gisteravond in de Gashouder te Amsterdam, waar het multimediafestijn Picnic gaande was. Die vriend van mij praatte met een jongen van de organisatie die Gianfranco heette en die bruine schoenen aan had waarvan de tenen los zaten (ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen, ik heb een kater moet u weten), zodat het leek alsof hij een soort berenpoten had. Ik las het programma. Mocht u vanmiddag (vrijdag 24 september 2010) niks te doen hebben, dan kunt u om 15.45 uur naar het volgende: ‘(Un)limited Design Words: Keynote and round table discussion on the possibilities of open design within the context of shared creativity, open technology and digital fabrication.’ (Kan iemand dat voor mij vertalen? Ik begrijp bijna elk woord, maar in deze specifieke combinatie had er net zo goed iets Arabisch kunnen staan.) Ik keek rond. Er liepen heel veel nerds rond. En ook veel best-wel-mooie-meisjes. De Revenge of the Nerds is volbracht. Ze hebben gewonnen.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *