4 Reacties

  1. Het was een labrador. Hij kon vooral goed eten. En slapen. En verbaasd kijken. Voorts had hij een vrolijke aard en was hij zeer sociaal. Hij was zeer geliefd. Er zijn kinderen en andere honden naar hem vernoemd. Hij is gestorven van ouderdom. Ik weet eerlijk gezegd niet meer hoe oud hij was. Maar voor een labrador was het oud.

  2. Of bedoelde je de gitarist? Dat was namelijk een halve neger en een halve indiaan (Cherokee, geloof ik). Hij kon zeer veel kunstjes op de gitaar, zoveel dat het vermoeden rijst dat hij niet van deze aarde is. En gisteren (18 september 2010) was het precies veertig jaar geleden dat hij op 27-jarige leeftijd stierf in in een hotelkamer in Londen, nadat hij iets te veel slaappillen had ingenomen die, in combinatie met de gedronken wijn, ervoor zorgden dat hij in coma raakte. De precieze doodsoorzaak is nooit duidelijk geworden, heb ik mij laten vertellen. Hij was niet levensmoe, de Engelse slaappillen waren sterker dan de Amerikaanse. Altijd de bijsluiter goed lezen dus, jongens en meisjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *