Mijlpaal

– ‘The Lady Shape. Mag ik ’m even laten zien? U denkt, wat is dit voor stempelkussen. Nee, dat is het niet. Dit is namelijk een klein apparaatje, dat zet je op de heuvel. Dan denk je: welke heuvel? De heuvel daar beneden. Waarom? Dan kun je hetgene wat daar omheen zit, qua haar, wegscheren. Ja, op een of andere manier, moet ik als kapper zijnde, ook dat gebied meenemen. Het is een soort malletje. Dat zet je erop. Dus wil je zeg maar het smallere effect, zet je dit erop, heb je ruimte genoeg om er omheen te scheren. Het beroemde streepje. Jou wel bekend. En dit is dan het beroemde driehoekje. Da’s uitgevonden. Da’s  natuurlijk hartstikke handig.’

Aldus Leco in RTL Boulevard. Hier, vanaf een seconde of 48.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

11 Reacties

    1. Ik was halfdronken, gisteravond. Maar ik zal het uitleggen. Als je je schaamhaar nu scheert in de vorm van Zuid-Amerika, nee, nu leg ik het niet goed uit. Als IK mijn schaamhaar nu scheer in de vorm van Zuid-Amerika…

  1. Enorm interessante discussie over een niet bestaand filmpje! Ik ben echt blij een bijdrage daar aan te kunnen leveren door te melden dat ik meteen zo’n ding besteld heb op kijkshop.nl. Volstrekt ondergewaardeerde webwinkel trouwens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *