Jihad voor beginners

Ten tijde van de Eerste Wereldoorlog probeerde de Duitse diplomaat Max Freiherr von Oppenheim moslims warm te maken voor de jihad tegen Duitslands vijanden (de Britten, de Fransen en de Russen). Veel van de gerekruteerden bleken van weinig nut doordat ze in al hun enthousiasme zo luid ‘Allahu Akbar’ riepen dat ze keer op keer hun posities verraadden. Las ik in de NRC-recensie over The Berlin-Baghdad Express.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

2 Reacties

 1. Het is me ineens helemaal duidelijk waarom Merkel geen tegenstandster is van het bouwen van moskeeën.
  Ook vandaag zit er nog heel wat oud genetisch materiaal daar in de vorm van nieuwe politici…..

 2. Zou het niet een geweldig idee zijn om de linkse klootzak van een Heribert Prantl, de chef van de Süddeutsche Zeitung met zijn verziekte haat tegen de AfD, gewoon op te laten treden in de Fabeltjeskrant?
  Dan mag hij daar voor Meneer de Uil gaan spreken om de dieren van het Dierenbos; Bor de Wolf (uitbater van het Dierenbosse café), Ed en Willem Bever (rasechte sleutelaars), Ome Gerrit de Postduif (postbode), Lowieke de Vos (sluwe levensgenieter), Stoffel de Schildpad (slapjanus met allerlei kwalen), Meindert het Paard (dierenarts), Chico Lama (bosmeester), Zoef de Haas (eigenwijze domkop), Mister Maraboe (sombere geliefde), Woefdrram (kruiperige slijmerd), Juffrouw Ooievaar (ijdele betweter), Juffrouw Mier (ijverige huisvrouw), Isadora Paradijsvogel (laconieke artieste), Martha en Myra Hamster (sociale, zorgzame en overijverige zusters) e.v.a. dieren, op te stoken tegen iedereen die aan de Duitse luchtkastelen van de multiculturele en politiek-correcte samenleving komt en deze allang tot zijn ondergang is verdoemd!
  Of laten we anders deze voormalige Officier van Justitie, Prantl, eens laten kijken naar films over zijn nazi-“collega’” Roland Freisler daar deze ook iedereen verketterde en uitschold die het nazi-regime verafschuwde of belachelijk maakte! Prantl beschikt nog net over zoveel intellectuele gedachtengoed als de eerste holbewoner op Aarde!
  En als Prantl nou nog iets verder de geschiedenis in kan worden teruggeworpen, recht de oceaan in ten tijde van de dinosaurussen, dan is het voor hem niet te hopen dat hij door een Deinosuchus (een reusachtige voorhistorische krokodil van 15 meter lengte en 6000 kilo zwaar!) of door een Megalodon (een reusachtige voorhistorische haai van 20 meter lengte en 14.000 kilo zwaar!) wordt verzwolgen!
  Hopelijk krijgen ze daarginder in Duitsland een zodanige afkeer van Heribert Prantl dat hij, net als zijn akelige linkse vrienden Merkel, Knot, Maas, Schulz, Rompuy, Gauck etc., daar voorgoed wordt weggejaagd, desnoods gedompeld in pek en een hele lading veren over zich heen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *