Brein

Op dvd’s staat vaak: ‘Bij twijfel over de echtheid van dit produkt kunt u bellen met stichting Brein, tel.nr…’ Welke gek doet dat, twijfelen aan de echtheid van een dvd? En welke nog gekkere doet dát, bellen met stichting Brein?

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

4 Reacties

  1. Zo zie je ook op matrixborden boven de snelwegen wel: Vragen over de snelweg? Bel Rijkswaterstraat 0800-…
    “Mevrouw, ik heb een vraag over de A4”
    “En dat is?”
    “Hoe oud is de A4? En hoe dik? waarom heet de A4: A4, hij is toch veel groter?”
    Ïk verbind U door met het A4-tem, momentje alstublieft”

  2. Ik heb wel eens de snelweg gebeld. Waarom de spitsstrook nog niet open was. En natuurlijk een nietszeggend, niet ter zake, afwimpelend, ongeïnteresseerd antwoord gehad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *